Депутат партії "Слуга народу" Андрій Холодів подасть до суду на журналістів "Радіо Свобода" за наклеп.

Про це він повідомив у фейсбуці, пише LB.ua.

"З приводу «сенсаційного розслідування». Без попкорну прямо не подивишся, такого вже зробили, навіть не знаю як коментувати: як новий фантастичний фільм чи все ж за журналістським стандартам..., передає Politeka.

«Схеми» (навмисно чи ні) переплутали з датою продажу кіпрської компанії іншому власнику, який довгий час просто не реєстрував адресу, що всі їх розслідування зводить до нуля. Домовленість про продаж була ще в 2017-му, в 2018 з власників вийшли, що видно в реєстрі. Ще задовго до моєї політичної кар'єри і навіть контрактів, які зараз дійсні, за всім тим МАФами за конкурсом, про яких йдеться в розслідуванні... Цю виписку можна взяти в реєстрі, коштує значно дешевше квитка на літак на Кіпр. Ніяких зв'язків з тютюновим бізнесом я не маю. Тому про конфлікт інтересів може йти мова?", - написав Холодів.

Нардеп порадив журналістам звернутися до правоохоронців.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Порада для «Радіо Свобода» щодо порушень, які вони виявили з чеками в точках продажів і про порушення в веденні бізнесу - зверніться, будь ласка, в правоохоронні органи з доказами, адже саме проти таких випадків ми зараз ведемо боротьбу. Як і я звернуся до суду з позовом на Радіо Свобода за наклеп", - написав він.

Нагадаємо, журналісти програми "Схеми" (проект "Радіо Свобода") встановили, що Холодів, який у Верховній Раді лобіював правку, збільшує заробітки для роздрібних торговців тютюном, пов'язаний з тютюновим бізнесом.

Врасследовании "Слуга сімейного бізнесу: кіпрська таємниця депутата Холодова" йдеться про те, що фірма "Київ маркет солюшн", яка, згідно з інвестиційним конкурсом, отримала на 10 років право торгувати в сотнях українських кіосків, записана на кіпрську фірму Reineweg LTD. Ця компанія була прописана в маєтку родини Холодова на Кіпрі аж до липня 2019-го і змінила місце реєстрації на офісну будівлю тільки в липні 2019 року, коли він став народним депутатом і після того, як змінилися місцеві правила, за якими офіс фірми більше не може розташовуватися в приватному будинку.

Нагадаємо, Андрій Холодів прийняв присягу народного депутата України 29 серпня 2019 року.

24 червня 2019 року Центральна виборча комісія зареєструвала Холодова кандидатом в нардепи України від політичної партії «Слуга народу», де він зайняв 22 номер у списку.
За результатами виборів партія "Слуга народу" змогла набрати більше 40% голосів виборців, це дозволило Holodovu Андрію стати депутатом Верховної Ради 9 скликання.