Президент РФ Володимир Путін приголомшив зізнанням про його відносини з президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомляють росЗМІ.

Володимир Путін, фото: slovoidilo.ua
Володимир Путін, фото: slovoidilo.ua

"Які у мене стосунки з Зеленським? Ніяких, я не бачив його ніколи. Ми з ним не знайомі. Ну по телефону розмовляли. Мені здається, що він симпатичний чоловік. Щирий. Він, на мій погляд, реально хоче змінити ситуацію на краще, в тому числі і на Донбасі", - сказав він.

Зазначимо, що Путін також додав, що не може сказати, наскільки в змозі Зеленський втілити всі задуми.

Володимир Путін, фото: Сайт президента РФ
Володимир Путін, фото: Сайт президента РФ

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Перша особиста зустріч Володимира Путіна і Володимира Зеленського відбудеться 9 грудня в Парижі. На цю дату призначено саміт у нормандському форматі, до якого готувалися довгі місяці. Планується, що глави країн Росії, України, Німеччини та Франції обговорять ситуацію в Донбасі і спробують знайти вихід з кризової ситуації на південному сході України.

Нагадаємо, найманці Путіна атакували позиції ВСУ, лікарі з останніх сил витягають десантника з того світу.

Як повідомляв Знай.ua Росія скинула гранату на українських воїнів, є поранені.

Також Знай.uа писав, що Україна втратила вірного сина на Донбасі, побратими не стримують емоцій.