У президентського літака відмовив двигун, що стало причиною запізнення Володимира Зеленського на зустріч кораблів ВМС, захоплених Росією в 2018 році.

Президент України Володимир Зеленський не зміг вчасно прибути до Очакова на Миколаївщині через технічну несправність літака. Про це повідомляє "Обозреватель".

До Очакова доставили кораблі ВМС, захоплені Росією в 2018 році і гарант повинен був вилетіти з Чугуєва Харківської області та вже о 20:30 бути на місці.

Однак у президентського Ан відмовив двигун. Зазначається, що несправність виявили ще до вильоту.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У зв'язку з надзвичайною ситуацією ухвалили рішення летіти до Очакова з харківського аеропорту, куди з Києва вислали інший літак – Airbus.

При цьому спочатку президенту запропонували військовий борт. Але він, висловлюючи побоювання щодо своєї безпеки, відмовився летіти на ньому.

Нагадаємо, командувач ВМФ розповів, що накоїла Росія з захопленими кораблями

Як повідомляв портал Знай.ua, захоплені РФ "Бердянськ", "Нікополь" і "Яни Капу" взяли курс на Одесу.

Також Знай.ua писав, Зеленський пояснив, чому вийшов непоголеним до президента Чехії