Мережу насмішило нове кумедне фото із Верховної Ради. Фотографу вдалося зафіксувати на камеру чоловіка з набитим мішком, що йде по вестибюлю Верховної Ради.

Не дивно, що нове фото з будівлі українського парламенту викликало активне обговорення користувачів мережі. Знімок зробив відомий фотожурналіст Ян Доброносов і поділився ним на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Автор підписав публікацію лаконічно: "Новий рік вже скоро".

Верховна Рада, фото: Ян Доброносов
Верховна Рада, фото: Ян Доброносов

На знімку — співробітник Верховної Ради, який проходить через вестибюль Ради з великим мішком. Ймовірно, чоловік не очікував потрапити у фотооб'єктив, тому дивиться на камеру здивованим поглядом. Про вміст мішка і куди чоловік направлявся з ним невідомо.

Коментатори під публікацією фотографа почали вгадувати, що ж було в тому мішку. Дехто припустив, що в ньому незадекларована зарплата для членів правлячої фракції "Слуга народу". Інші ж гадають, що у мішку новорічні подарунки для депутатів. Крім того, користувачі мережі вловили схожість чоловіка зі світлини зі Святим Миколаєм.

Коментарі, скріншот: Facebook
Коментарі, скріншот: Facebook

Нагадаємо, у черзі за секонд-хендом: українців насмішила поведінка депутатів у Раді, фото

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Савченко неочікувано заговорила про весілля і озвучила довжелезний список вимог до нареченого

Також "Знай.ua" писав, що Петро Порошенко потішив українців кумедним кадром