Президент України Володимир Зеленський в 2019 році став повною протилежністю для свого російського колеги Володимира Путіна. Таку думку висловили журналісти видання Bloomberg. Так, на сайті інформаційного агентства Bloomberg президента України Володимира Зеленського назвали "Анти-Путін".

Володимир Зеленський і Володимир Путін, фото: 112
Володимир Зеленський і Володимир Путін, фото: 112

"Для багатьох американців президент України Володимир Зеленський просто персонаж американської драми імпічменту, незграбним носієм англійської мови з далекої, корумпованої країни, яку Росія з'їла б, якби не допомога США. Але колишній комік, який взяв Україну штурмом на початку цього року, набагато краще. У російського президента Володимира Путіна є підстави боятися", — повідомляється в публікації.

Володимир Путін, Газета.Ру
Володимир Путін, Газета.Ру

В аналітичному матеріалі вказано дані зі статистики російського пошукача Яндекс, де перше місце за пошуковими запитами посів Володимир Александович, а друге місце — вибори в Україні в 2019 році, в яких президент Зеленський і переміг. В агентстві відзначили величезну зацікавленість українським лідером російською аудиторією. Зазначивши, що "за успіхами Зеленського ревниво стежать в Кремлі".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дебати між Володимиром Зеленським і Петром Порошенко в режимі реального часу дивилися 6 млн жителів РФ.

"Для росіян той факт, що така людина, як він, може стати президентом в сусідній пострадянській країні, дає достатньо інформації для роздумів. Російські чиновники нехтували українськими політиками, які в якийсь момент стали на коліна перед своїми виборцями — те, що неможливо уявити в Росії. Але в той день заздрість до України була широко поширена в російських соціальних мережах", — пише видання.

Нагадаємо, стало відомо, як Зеленський "затягнув" Беленюка до політики: "Сильно критикував".

Як повідомляв Знай.uа корпоратив "Слуг народу" Зеленського вдався на славу: депутат напідпитку став героєм відео.

Знай.uа писав, голова Дніпропетровщини Бондаренко прийшов на "Давай одружимося" шукати кохання: "Ласкавий хохол".