За підсумками паралельного підрахунку голосів, на перших виборах депутатів об'єднаних територіальних громад (ОТГ) за партійними списками здобули перемогу представники партії "Наш край".

Про це повідомила прес-служба партії, пише ukranews.

Вибори до ОТГ за партійними списками проходили 22 грудня лише в Полтавській області в Зіньківську міську об’єднану територіальну громаду. Список "Нашого краю" здобув підтримки 29% виборців (8 з 22 мандатів у раді).

По 3 мандати отримали представники Соціал-демократичної партії (12%), Аграрної партії (11%), "Рідного міста" (12%) та "Слуги народу" (9%), по 2 місця — "Самопомочі" (7%), "Батьківщини" (7%) та "Укропу" (6%).

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

22 грудня 2019 року відбулися перші місцеві вибори в об’єднані територіальні громади у 86 ОТГ (69 сільських, 16 селищних, 1 міської) у 21 області України, а додаткові місцеві вибори — у 33 ОТГ (20 сільських, 13 селищних) у 17 областях України.