З заявою про те, що представники правоохоронних органів, які виконують політичні замовлення влади, рано або пізно понесуть кримінальну відповідальність, передбачену законом виступили у партії «Опозиційна платформа – За життя», коментуючи порушення кримінальної справи проти одного з лідерів опозиційної політсили ‒ Вадима Рабиновича.

У ОПЗЖ підкреслили: «Відкриття кримінальної справи – це помста за принципову позицію Рабиновича в боротьбі проти злочинної розпродажу українських земель, а також проти тарифного геноциду, тотальної корупції та безвідповідальності влади у справі встановлення миру на Сході України».

«Очевидно, що справа проти Рабиновича – частина загальної системи свавілля і тиску на опозицію. Складовими цієї системи є і брехливі заяви президента Зеленського, і обшуки, і незаконні дії СБУ», ‒ йдеться в заяві, розміщеній на офіційному сайті партії.

У ОПЗЖ також зазначили: «Особливий цинізм проявляється в тому, що ведеться переслідування людини, яка жодного дня в своєму житті не займав посад в органах виконавчої влади».

Представники партії «Опозиційна платформа – За життя» прокоментували та видачу дозволу на прослуховування телефону дружини Вадима Рабиновича: «Це не що інше, як спроба психологічного тиску і фактичного терору з боку держави, який є закономірним результатом правової безграмотності і моральної деградації влади "слуг"».

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще