Керівництво аграрного комітету Верховної Ради України проігнорувало розгляд всіх 3299 поправок, внесених у порівняльну таблицю представниками фракції «Опозиційна платформа – За життя».

Таким чином, нинішня українська влада поставила собі за мету заблокувати політичні ініціативи членів фракції «Опозиційної платформи – За життя», які наполегливо відстоюють права українських громадян.

З такою заявою выступили представники партії «Опозиційна платформа – За життя», коментуючи протиправну рекомендацію аграрного комітету ВР прийняти законопроект про відкриття ринку землі українським парламентом.

«Опозиційна платформа – За життя» послідовно і наполегливо відстоює права українських громадян. Для того щоб протидіяти політиці щодо заборони на продаж землі сільськогосподарського призначення, підтримуваної до 70% українців, «слуги народу» змушені йти на прямі підтасування, обман, порушення Конституції та законодавства України», - йдеться на офіційному сайті політсили.

В ОПЗЖ підкреслили: «Слуги», просто не в змозі пояснити суспільству, навіщо саме зараз, у політичній гарячці, вони хочуть влаштувати розпродаж української землі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«За цією брехнею і махінаціями команди Зеленського стоїть одна мета: будь-якою ціною пограбувати українців, забравши у них останнє багатство – родючу українську землю. Робиться це «слугами» за вказівкою Міжнародного валютного фонду та Фонду Сороса в інтересах великого іноземного капіталу», - повідомляється в тексті заяви.

Резюмуючи, представники опозиційної партії також повідомили, що дії «Слуги народу» є злочинними, а також не відповідають законодавству України і волі Українського народу.

«Влада просто не хоче говорити правду про те, що для неї вказівки кредиторів важливіше інтересів країни і думки громадян. Саме тому «слуги» постійно вимушені вдаватися до відвертої брехні, цинічного обману і грубо порушувати закони. Саме тому з боку фракції влади в парламенті в хід йдуть «нічні засідання», «таємні голосування», «зустрічі в підвалі», підлоги і афери», - зробили висновок в «Опозиційної платформі – За життя».

Як заявляли представники фракції «Опозиційна платформа – За життя» раніше, нинішня українська влада не має жодного права приймати Закон про відкриття ринку сільськогосподарських земель без проведення всеукраїнського референдуму.

Нагадаємо, голова Політради партії «Опозиційна платформа – За життя», народний депутат України IX скликання Віктор Медведчук неодноразово заявляв, що нова українська влада отримала вказівку від МВФ і Сороса будь-якою ціною прийняти Закон про відкриття ринку землі.