У суботу, 28 грудня, у Києві міський голова Віталій Кличко урочисто відкрив Шулявський шляхопровід, який довгий час знаходився на ремонті. Градоначальник проявив фантазію, з'явившись на відкриття в костюмі Санта Клауса верхи на квадроциклі.

А після відкриття Шулявського моста Кличко заспівав пісню про важкий рік. Відеозапис, мер Києва виклав у своєму акаунті в TikTok.

У своєму новому відео Віталій Кличко в гостях у радіо "Київ FM" заспівав пісню російського артиста Семена Слєпакова "Це був важкий рік", таким чином підбивши підсумки року, що минає. Цією піснею Кличко резюмував, що рік видався нелегким.

Блогер Михайло Шнайдер прокоментував "спів" Кличка.

"Віталій сьогодні просто запалює", - підписав свій пост блогер.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Виталий сегодня просто Зажигает)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 28 december 2019

Користувачі відповіли на допис Шнайдера. Як видно з коментарів, українці обурююься, що ремонт тривав так довго і підозрюють мера в тому, що він "зрубав бабла".

"Добре бабла зрубав з моста, можна і погратися", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Кличко в костюмі Діда Мороза відкрив рух "відпочилим" мостом

Як повідомляв портал Знай.ua, Шулявський міст сфотографували з висоти пташиного польоту, і його фото викликали неоднозначну реакцію киян.

Також Знай.ua писав, Шулявська розв'язка "зжере" ще 500 млн, незважаючи на ризик руйнування.