Колишній народний депутат України, головний "радикал" країни Олег Ляшко виступив на каналі Петра Порошенка з критикою в бік чинної влади.

Колишній народний обранець Олег Ляшко прийшов у ток-шоу "Ситуація", що транслює телеканал Петра Порошенко "Прямий". Політик висловився про бідність українців і захмарні зарплати міністрів.

Про яке подолання бідності можна мріяти, поки українські робітники отримують найнижчі зарплати у Європі, а міністри – найвищі? І при цьому ще й розказують, що їм немає чим прогодувати своїх дітей. Поки уряд дармоїдів буде думати виключно про свої задниці, про свої зарплати і про своїх дітей, а не про дітей і зарплати робочих людей - нічого хорошого для людей не буде. Про який розвиток економіки можна говорити, поки влада обіцяє іноземним інвесторам звільнення від податків, а українським виробникам їх піднімає. Чому до німця, поляка чи китайця уряд може приставити «інвестиційну няню», а нашим підприємцям - продажні суди і корумпованих оборотнів у погонах? Ми пропонуємо іншу політику! Щоб українці в Україні мали роботу і зарплату.

Geplaatst door Олег Ляшко op Vrijdag 24 januari 2020

"Про яке подолання бідності можна мріяти, поки українські робітники отримують найнижчі зарплати в Європі, а міністри - найвищі? І при цьому ще й розповідають, що їм нічим прогодувати своїх дітей. Поки уряд егоїстів буде думати про своїх зарплатах і про своїх дітей, а не про дітей і зарплатах робочих людей - нічого доброго для людей не буде", - заявив він.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Ляшко також зацікавився, чому до німця, поляка чи китайця уряд може приставити "інвестиційну няню", а нашим підприємцям - продажні суди і корумпованих перевертнів у погонах?

Олег Ляшко
Олег Ляшко

"Ми пропонуємо іншу політику! Щоб українці в Україні мали роботу і зарплату", - заявив він.

За словами одіозного політика, поки влада обіцяє іноземним інвесторам звільнення від податків, українським виробникам вони, навпаки, збільшуються.

Нагадаємо, подружка Ляшка спустила на Львівщині 2 мільйони: плани — радикальні.

Як повідомляв Знай.uа шалений харків'янин метає смердюче сміття у людей, копи чухають потилиці: "Старі маразматики".

Знай.uа писав, Ляшко пообіцяв пляшку коньяку будь-кому: як отримати приз від екснардепа.