Збудували міст у Києві – спасибі меру, а те що збудували на бюджетні кошти та ще й у кілька разів дорожче, не так важливо.

Є така проблема в українського народу, яким активно зловживає влада, відсутність думання у статусі платника податків. Збудували міст у Києві – спасибі меру, фонтан в Умані – спасибі депутату, а те що збудували на бюджетні кошти та ще й у кілька разів дорожче, то не так важливо.

А мусить бути важливо і дякувати варто платникам податків, а не чиновникам та депутатам.

Але сьогодні не про це. До нашої команди Рідної країни постійно звертаються кияни щодо невиконання тих чи інших міських програм: то освітянам невчасно виплатили зарплатні, то в лікарнях брак медсестер через малі зарплати…

Тому ми вирішили ще раз проаналізувати бюджет Києва-2020.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так от на утримання апарату виконкому КМДА та апарату Київської міської ради, де один керівник (популярно кажучи на апарат Кличка) передбачено близько 700 мільйонів гривень, на підтримку засобів масової інформації – майже 124 мільйони! Якщо додати так звані інші видатки на піар та поточну діяльність Міського голови, можемо сказати, що кияни утримають мера на мільярд!

Тобто, щоб телебачення, радіо і газету, які б хвалили чесну і некорумповану команду Кличка кияни платять 124 мільйони своїх коштів!

Для прикладу, на програму поліпшення води в Києві – біля 20 млн грн, на відпочинок та оздоровлення дітей – 7 млн грн, на програму «Спорт для всіх» та всі фізкультурно-масові заходи – 19 млн грн, на охорону, збереження та реставрацію історико-архітектурних пам‘яток – 25 млн грн.

Я вже мовчу про приховану рекламу героїчної діяльності Київської влади на каналах Медведчука, Льовочкіна-Фірташа та інших фанатів Путіна. Там вже кілька років виходять рекламні сюжети і цікаво – хто ж за них платить і чому?

А тим часом добрі кияни спонсорують 200-300 відсоткові премії чиновникам і сотні мільйонів на медіа для влади.

І от питання до киян і влади:

А чи не пора виконати закони України і роздержавити (перестати утримувати із бюджету) медіа для Кличка і київських чиновників?!