Депутат від "Слуги народу" Олександр Кабанов дивився серіал під час засідання Верховної Ради. Момент "активної роботи" депутата підловили журналісти. Народні обранці в той час розглядали закон про ринок землі.

Поки в парламенті блокували трибуну, один із "слуг народу" дивився серіал на ноутбуці. Згідно зі схемою розміщення депутатських фракцій і груп у сесійній залі, "особливий інтерес" до розгляду законопроектів проявив Олександр Кабанов.

Олександр Кабанов, скріншот: 112.ua
Олександр Кабанов, скріншот: 112.ua

Сьогодні, 6 лютого, в порядку денному парламенту розгляд у другому читанні скандального законопроекту про відкриття ринку землі. Варто зауважити, що близько 3000 працівників аграрних холдингів проводять мітинги біля Верховної Ради та Офісу президента.

Мітингарі вимагають впровадження поетапності у земельній реформі. Активісти також вимагають створення фінансових інструментів, необхідних для купівлі землі малими та середніми аграріями. Такий підхід, на думку аграріїв, дасть можливість малому та середньому аграрному бізнесу ввійти без втрат у ринок землі, зберегти робочі місця, мати можливість інвестувати у виробництво.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Мітинг під Верховною Радою, фото: znaj.ua
Мітинг під Верховною Радою, фото: znaj.ua

Олександр Кабанов, фото: glavcom.ua
Олександр Кабанов, фото: glavcom.ua

Олександр Кабанов, Верховна Рада
Олександр Кабанов, Верховна Рада

Нагадаємо, раніше будинок Зеленського "взяли в облогу" розлючені і працьовиті: чого вимагають від президента

Як повідомляв портал "Знай.ua", Офіс Зеленського оточили українці з цілою низкою вимог - чого хочуть від президента за 5 років, відео та фото

Також "Знай.ua" писав, "Ні" продажу землі — копи ледь стримують навалу під Радою, гніву людей немає меж