Нардеп від "Слуги народу" Марія Мезенцева минулого тижня заявила в Раді, що її бабуся з села підтримує продаж землі. Журналістам вдалося знайти бабусю нардепа і запитати, чого насправді вона очікує від відкриття ринку землі.

"Я теж росла в селі. Моя бабуся зараз теж там проживає і хочу передати їй привіт. Вона чекає ринку землі, відкриття ринку землі", - заявила нардеп на засідання Ради, де розглядали поправки до законопроекту.

Марія Мезенцева, фото: my.ua
Марія Мезенцева, фото: my.ua

У свою чергу бабуся депутатки розповіла, що проти її продажу іноземцям, а також, що взагалі більше підтримує оренду, а не продаж. Варто зауважити, що у день розгляду в Раді законопроекту про ринок землі, близько 1 тис. активістів біля будівлі Верховної Ради протестували проти його відкриття.

"Так вона б зі мною хоч поспілкувалася, я думаю, навряд чи люди допустять, щоб землю продали, я не знаю, от орендувати так, ось нам подобається, що у нас орендують, ... з чим ми залишимося, якщо продамо землю... а не знаю, ні з чим вже напевно", - сказала бабуся Мезенцевої.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше будинок Зеленського "взяли в облогу" розлючені і працьовиті: чого вимагають від президента

Як повідомляв портал "Знай.ua", Офіс Зеленського оточили українці з цілою низкою вимог - чого хочуть від президента за 5 років, відео та фото

Також "Знай.ua" писав, що слуги народу змінять життя українців у 2020 році, головні метаморфози