Народним депутатам запропонували звільнити Дениса Малюську з посади міністра юстиції.

До Верховної Ради подали відповідний проект постанови за номером 3129, документ зареєстровано на сайті ВР в середу, 26 лютого.

Ініціатором звільнення виступив народний депутат від "Опозиційною платформи - За життя" Михайло Папієв. В ОПЗЖ називають причиною бажаного звільнення міністра з посади чина - фактичну відмову Дениса Малюська виконувати рішення Європейського суду з прав людини, який визнав люстрацію в Україні такою, що суперечить Європейській конвенції.

Самого тексту на сайті парламенту немає, проте зазначено, що його вже передали на розгляд керівництва.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дениса Малюська українці добре запам'ятали завдяки курйозними фото з його робочого кабінету.

Так, він фотографувався під столом нібито на підтримку прем'єра Гончарука в скандалі з плівками. Молюська позував і на столі, а також міністр відзначився кадром, на якому він стояв на руках біля стіни.

Денис Малюська, фото: Facebook
Денис Малюська, фото: Facebook

Денис Малюська, фото: Facebook
Денис Малюська, фото: Facebook

Також Знай.ua писав, пропрезидентська партія "Слуга народу" є віртуальною політичною силою, в роботі якої можлива тотальна тінізація.