Журналіст, бізнесмен і політичний оглядач Андрій Пальчевський відповів на гострі питання про політику журналістці Наталії Влащенко в ефірі програми "Народ проти". Відео програми на тереканале ZIK опублікував на YouTube-каналі сам Пальчевський.

Андрій Пальчевський на перших хвилинах вирішив завести мову про Зеленском і про те, хто насправді підготував рейтинги президента, які нещодавно опублікували – однодумці чи супротивники Зеленського.

"Недооцінювати свій народ і намагатися його унасекомить – я вважаю це образливо, з людьми треба говорити серйозно, вони цього варті", - вважає Пальчевський.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

Він висловив свою точку зору щодо зміни уряду та можливих кандидатів на місце прем'єр-міністра України.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Зеленському я пропонував, коли він ще був кандидатом, завжди мати поруч із собою друга думка. Я коли побачив людей, які стоять з Зеленським подумав – геніально. Геніально, тому що ні одного з них Зеленський примудрився не показати під час виборчої кампанії. Так, Богдан вибудував систему, за яку зараз рейтингами відповів Зеленський. Не тільки систему управління державою, але і систему спілкування з людьми. Бородянський до цього служив всім президентам-невдах", - пояснив він.

Він розповів, що одного разу пив чай з Сергієм Тігіпко, якому пророкують посаду прем'єр-міністра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський дав поради українцям у розпал коронавірус - закриті школи, скасовані матчі і обмеження транспорту.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський оцінив шанси Тігіпка зайняти крісло Гончарука.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський натякнув, як відгукнулися Зеленському Нові Санжари.