Президент Білоpусі Олекcандр Лукашeнко ввaжaє, що Зaхід покинув українського президента Володимира Зеленcького напризволяще. За словами білоруського лідера, український гарант мусить самостійно припинятu конфлікт на Донбacі.

"Володимира Зеленського завантажили цим страшним вантажем, не його проблемами і залишили один на один з цим", – сказав він.

Лукашенко, скріншот з youtube

Лукашенко вважає, що в Києві працюють певні сили, щоб взагалі придавити нову владу і нового президента.І додав, що Європа при цьому робить вигляд, що нічого не відбувається.“І зі Сходу, і з Заходу тільки камені кидають в цього молодого президента.Так прокиньтеся ви, врешті-решт.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

"Біда не лише в Україні, біда в нашому домі, і вирішувати цю проблему нам", – заявив глава держави.

Лукашенко також заявив, що Зеленський "абсолютно нормальний, розсудливий політик, який хоче вирішити цю європейську проблему, яка йому дісталася у спадок".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лукашенко відмовив Путіну прямим текстом