Днями глава компанії Facebook Inc. і доларовий мільярдер Марк Цукерберг отримав дивовижне запрошення після публікації свого допису у себе в Instagram. Кілька знімків, зроблених в американському Йеллоустонському національному парку спровокували шалені емоції у підписників. Пост зібрав більше трьох тисяч коментарів, в тому числі і від Міністерства закордонних справ Білорусі: відомство запросило бізнесмена відвідати Біловезьку пущу.

Скріншот повідомлення

МЗС Білорусі залишив такий коментар: "Дуже вражає! У нас в Біловезькій пущі теж є кілька приголомшливих європейських зубрів! До речі, якщо вам так сподобалося MSQRD (білоруський додаток для накладення масок на обличчя в реальному часі, яке в 2016 році купив Facebook. — Прим.TUT.BY), ми готові посперечатися, що ви знайдете білоруський ПВТ також вартує вашого візиту! Подумайте про це".

Скріншот коментаря

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Маск "підсиджує" Цукерберга? Творець Tesla зробив гучну заяву про Facebook.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленського застукали в обіймах Цукерберга, українці просто підірвали Facebook здогадками.

Знай.uа писав, Віктор Медведчук заявив про альтернативу Мінськими угодами для України.