Як повідомляє у Facebook координатор національної програми з розбудови інфраструктури «Велике Будівництво» Юрій Голик, на трасі Н-30 Василівка - Бердянськ на двох ділянках тривають активні роботи з капітального ремонту. Дорожні роботи виконують підрядники, які в минулому році встановили рекорд на трасі Запоріжжя - Маріуполь, коли за 68 днів були виконані асфальтобетонні роботи 130-кілометрової ділянки траси. При цьому попередні 70 км ремонтувалися протягом трьох років.


«Запорізька область. Траса Н-30 Василівка - Бердянськ. Кілометри 89 - 112. Друга ділянка цієї траси, на якій вже почалися роботи. Взагалі, на цій трасі працюють ті ж, хто в минулому році в рекордні терміни зробив трасу Маріуполь - Запоріжжя», - пише Голик.

Ще одна ділянка знаходиться на відрізку між 7-м і 55-м кілометрами. Тут також роботи йдуть активними темпами.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

«Ремонт траси Н-30 Василівка - Бердянськ у Запорізькій області. 7 - 55 кілометри», - пише координатор «Великого Будівництва» і публікує відео з місця робіт.


Всього ж, за планами Укравтодору, в ході «Великого Будівництва» на трасі Василівка - Бердянськ буде відновлено 123 км дорожнього покриття.

Голик також показує фото ще одного об'єкта Запорізької області, що є частиною національної програми «Велике Будівництво» - школи в Мелітополі.


«Запорізька область. Мелітополь. Школа №8. Капітальний ремонт», - пише Голик.

Нагадаємо, Укравтодор розробив онлайн-карту, на якій в режимі реального часу можна буде ознайомитися з поточним ходом робіт на кожному об'єкті «Великого Будівництва», висловити зауваження з приводу якості виконаних робіт і залишити заявку на проведення ремонту на дорогах, які автомобілісти вважають аварійними.