Він вважає, що Олег Ляшко підловив владу на вибірковій боротьбі з коронавірусом.

«Очевидно, що розпоясавшись у вибірковому правосудді, чого тільки варті 14 справ проти експрезидента у ДБР за заявою однієї фізичної особи, хай навіть ексчиновника адміністрації одного президента-втікача. Самого Ляшка переслідують за радикальне попередження одному з попихачів одного з головних акціонерів нинішньої влади, чиї нападки проти Роттердам плюс довели до імпорту електроенергії з країни-агресора. А українські шахтарі й енергетики опинилися без грошей», – зазначив Цибулько.

Експер додає, що:

«Ляшко попереджає владу про те, що її цинізм вилізе їй боком. Українцям в час карантину не можна збиратися більше 10 осіб в одному приміщенні, але в залі Верховної Ради чомусь збирається 45 разів по десять чоловік без кабінок і перегородок. Тобто за всіма форматами зборище підпадає під формат ТРЦ, торгівельного розважального центру.. І поторгувати вони збираються українською землею в час коли українцям навіть з метою протесту більше 10 не збиратися...що ж до розважальної компоненти то ми всі бачили і замовлення секспослуг із сесійної зали, і купівлю путівок на всілякі Мальдіви, і автомобілів.., а те що депутати п’ють і жеруть в сесійній залі, як в кінотеатрі, то тільки попкорну ще і не вистачало..».

«Але за все доведеться платити, особливо коли вони таки додавлять закон про ринок землі, тоді Ляшко їм повправляє корони, котрі трохи покособочилися під загрозою коронавірусу..» - , резюмує політичний експерт.

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Додамо, що контроль парламентськими та поза парламентськими політиками влади - це обов’язкова умова європейського парламентаризму та взагалі європейського політикуму.

По-перше, коли діяльність влади контролюється впливовими політиками це свою чергу призводить до більшої якості виконання ними обов’язків.

По-друге, це підіймає рівень сервісних послуг для населення, що в кінцевому випадку люди отримують більш якісний державницький продукт.

Олег Ляшко підловив владу на вибірковій боротьбі з коронавірусом. Очевидно, що розпоясавшись у вибірковому правосудді,...

Geplaatst door Volodymyr Tsybulko op Dinsdag 17 maart 2020