Він це продемонстрував, коли для боротьби з епідемією COVID19 звернувся за допомогою до олігархів. Таку думку висловив в інтерв'ю на Ютуб-каналі "Стіна" український політолог Сергій Таран.

Ігор Коломойський, якого ще з передвиборної кампанії пов'язували з Зеленським, по всій видимості не може надати ту підтримку, яка не6обходима в умовах епідемії.

Сам же Зеленський досі не сформував чіткого антикризового плану ні противоэпидемиологиечского ні економічного. "Тому ми обговорюємо введення надзвичайного стану, який передбачає жорсткі заходи і комендантську годину. Але як це допоможе в боротьбі з епідемією? Стратегії щодо облаштування лікарень, закупівлю апаратів ШВЛ при цьому немає", - зазначив політолог.

Ротації в Кабміні, Офісі президента та Генпрокуратури свідчать про те, що у президента все ще немає команди і надійних кадрів, вважає Сергій Таран.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хто може скористатися слабкістю Зеленського і як падіння ціни на нафту може допомогти Україні, ви можете дізнатися у новому випуску на Ютуб-каналі "Стіна".