Прес-секретар президента України Юлія Мендель заявила, що Україна вже ніколи не повернеться до того стану, якою вона була до карантину, спричиненого коронавірусною інфекцією.

Відповідний ролик вона оприлюднила на власній Instagram-ссторінці.

Відтак, за її словами, після карантину не тільки Україна, а й весь світ зміниться, тому потрібно шукати плюси, і один з них це те, що усі дійсно почнуть цінувати своє життя.

Мендель та Зеленський, фото з вільних джерел
Мендель та Зеленський, фото з вільних джерел

"Білл Гейтс вважає, що лише одна річ дозволить нам безпечно зібратися натовпами на стадіоні, і це буде винайдення ліків. Але я думаю, що нам не вдасться знову повернутися до того ладу, якого ми звикли з вами жити. В нас є величезний шанс здійснити після карантину просто цунамі добра та любові, адже ми почнемо цінувати те, чого не помічали зазвичай, тому не втратьте цей шанс", - сказала у відеоролику вона.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у саме пекло — Зеленський відправляє українських лікарів до Італії, президент підписав наказ

Як повідомляв портал Знай.ua, Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні.

Також Знай.ua писав: Мендель зізналася, що Зеленський відправить до Італії не лише медиків – що приховав президент