Спочатку вони продали всі маски за кордон.

Потім вони переконували нас, що носіння масок не потрібне.

Згодом вони купили собі наймодніші й найкреативніші маски та провели загальнонаціональний селфі-маскорад.

Далі - вони всі проголосували за мінімальний штраф у 17 тисяч гривень за будь-яке порушення карантину, зокрема відсутність маски у громадських місцях

(нагадаю, що серед 344 депутатів- ініціаторів цього штрафу: більшість з фракції Зеленського, депутати з ЄС на чолі з Порошенком, ОПЗЖ на чолі з Медведчуком, Батьківщини на чолі з Тимошенко і Голосу на чолі з Вакарчуком та депутати з двох груп - колишні члени партії регіонів, НФ і Удару).

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нині вони задумалися, а що ми зробили?!

Можливо, спочатку варто забезпечити всі аптеки, всі медичні заклади...масками, комбінезонами, окулярами, антисептиками;

при вході до магазинів, лікарень... організувати безкоштовну роздачу захисних масок і перчаток - в потім почати штрафувати, але точно не на 17 тисяч за одну Маску!

П.С. Я прихильник відповідальності всіх за порушення умов карантину, але відповідальність повинна бути адекватною і симетричною!

Нагадаю, нині в Україні мінімальна зарплата - 4 тисячі 723 гривні, мінімальна пенсія - 1 тисяча 889 гривень 2 копійки!

П.С.П.С. Для прикладу, сьогодні штраф за розпивання спиртних напоїв у громадських місцях - аж 17 гривень, за підпал стерні, очерету... - аж 170 гривень... і вже кілька років ні уряд ні МВС не вимагають їх перегляду і не вносять зміни до цих законів, щоправда вже давно за це нікого й не штрафують!