Ситуація в українській економіці, як у пісні про фінанси, що співають романси. Нас "лікують" казками про гроші МВФ, яких Україні не бачити з огляду на непомірний апетит Міжнародного фонду.

У той же час, є набагато дієвіший посіб швидко отримати гроші в економіку. Про це пише економчний експерт Юрій Атаманюк на своїй сторінці у Facebook.

За словами експерта, заради траншу МВФ в уряді "залишали Маркарова і залишили Смолія", а також "ґвалтували і розбурхували суспільство прийняттям законів про землю і банки".

Сама сума траншу варіювалася від 5,5 до 17 млрд доларів. При цьому, після підписання угоди з МВФ, Україна, нібито, може розраховувати вже в травні на перший транш в розмірі 2 млрд доларів.

"Але в травні термін погашення попередніх, взятих раніше 2 млрд.
Непоганий бізнес, взяти в борг, щоб віддати борг", - іронізує експерт.

Та навіть після прийняття скандального закону про продаж землі та "банківського" закону, МВФ продовжує диктувати вимоги українським законодавцям, провести які через Верховну Раду буде важко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Експерт вбачає більш конструктивний спосіб швидкого отримання грошей.

Юрій Атаманюк дав дієві пораду президенту Зеленському:

"1. Шановний Президент учасниками переговорів від України призначає Венедіктову і Баканова. 2. Гроші просимо не у МВФ а у Маркарової, Верланова, Нефьодова і Костюка (ОВДП, скручування, контрабанда). 3. Місце проведення переговорів визначити Лук'янівський СІЗО. У зв'язку з важливістю для країни, осіб з п.2 розміщуємо безкоштовно до закінчення переговорів. 4. Уповноважити шанованих Ірину Валентинівну та Івана Геннадійовича запропонувати розкрадачам України (п.2) угоду зі слідством, при погашенні збитку від їх діяльності і видачі спільників в Кабміні, ОП, силових органах, без яких такий "дерибан" країни був би неможливий".

Друзья! Ситуация в нашей экономике, как в песне «финансы поют романсы». Начиная с августа прошлого года нас лечат...

Geplaatst door Юрий Атаманюк op Dinsdag 7 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Атаманюк розніс плани уряду пустити культуру й освіту під ніж

Як повідомляв портал Знай.ua, Атаманюк пояснив, як відроджують "мертві органи".

Також Знай.ua писав, Атаманюк закликав владу економічно підтримати українців