Інформація про те, що колишній президент Грузії та екс-очільник Одеської держадміністрації Міхеіл Саакашвілі отримає посаду віце-прем'єра з питань реформ прогриміла, як грім серед ясного неба.

Про своє ставлення до призначення Саакашвілі розповів громадський активіст і політичний оглядач Андрій Пальчевський в інтерв'ю Politeka Online.

″Я з самого початку казав, що Саакашвілі буде індикатором того, на скільки серйозно налаштована влада на зміни... Поза всяким сумнівом, це показник того, що у Зеленського почали розуміти, що без залучення справжніх ″буйних″ революціонерів, скоріш за все, справа Зеленського приречена″, - вважає Пальчевський.

За словами активіста, його найбільше хвилює те, як поладять між собою Арсен Аваков та Міхеіл Саакашвілі.

″Я не знаю, як вони знайдуть спільну мову, але, розумієте, майстерність правителя в тому й полягає, щоб примирити позиції людей, які раніше навіть на дух один одного не переносили".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пальчевський зазначив, що деякі політологи почали відразу шукати в цьому призначенні Саакашвілі послаблення позиції Авакова.

На думку журналіста, Аваков є одним з наріжних каменів, на якому тримається зараз політична система в Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі стане віце-прем'єром з реформ в уряді Шмигаля

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський у річницю правління Зеленського попередив президента - "Буде бунт"

Також Знай.ua писав, глава ОПУ Єрмак запросив на посаду свого радника ексміністра фінансів Уманського