Карантинні заходи продовжили до 11 травня, оскільки були певні порушення, які вже дали і можуть ще дати свій результат уже найближчим часом.

Про це в ефірі соціально-політичного ток-шоу ″Право на владу″ розповів заступник міністра охорони здоров’я України, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Ляшко зазначаив, що результати порушення карантину вже далися в знаки в Ченрівецькій області.

″У Чернівецькій області нові випадки коронавірусу мають ″релігійне походження″. В області, яка утримує сумну першість за кількістю хворих на коронавірус, більшість нових випадків реєструють серед тих, хто на Вербну неділю відвідував храми″, - зазначив Лчшко.

Ведуча програми Наталя Мосейчук запитала в головного санітарного лікаря країни, чи був ″розбір польотів″ у вищого керівництва держави за результатами проведення Великодня в Україні. Вона нагадала інцидент у Святогірській Лаврі, Почаївській Лаврі та в тих приходах, де священники знехтували пропозиціями провести Великдень вдома.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

″Розбір польотів в нас відбувається щоденно і на вихідних. Ми маємо постійні засідання державної комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, ми маємо засідання уряду і ми маємо селекторні наради по відеозв'язку з президентом України. Кожен конкретний випадок порушення карантинних заходів розглядається з прийняттям певних управлінських рішень і прописується в дорученнях, які в подальшому йдуть на виконання″, - зазначив Ляшко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україну з Китаю прилетів літак-гігант "Мрія" з медичним вантажем, встановлено світовий рекорд

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні почали випробування препарату проти коронавірусу

Також Знай.ua писав, українцям доведеться два роки жити в умовах обмежень через пандемію коронавірусу.