Очільник Нацкорпусу у своєму телеграм-каналі викрив таємну спробу влади призначити голову податкової служби на таємному конкурсі.

"Уряд оголосив конкурс на посаду голови Податкової служби. Втиху. Без жодних оголошень у ЗМІ та на офіційних сторінках. У своєму додатку «Ліфт» про це також чомусь не запостили. Кінцевий термін подачі документів — завтра.

Всі пам‘ятають, що головним козирем обіцянок Зеленського була відкритість влади. Референдуми, прозорість і все таке інше. По факту: розпродаж землі приймають вночі, під карантин і без натяку на референдум. Про те, що відбувається на Мінських перемовинах, Україна дізнається постфактум з уривків коментарів у ЗМІ. Головного податківця звільняють у п‘ятницю ввечері, а в понеділок, без оголошення, закінчують конкурс.

По факту замість відкритості влади — щуряча тактика протягувати потрібні собі рішення якомога далі від наших очей. Під ширмою щоденних набридлих відеозвернень", - пише Андрій Білецький.

Також Знай писав, що раніше очільник Нацкорпусу Андрій Білецький звернувся до Державної служби України з надзвичайних ситуацій та закликав створити добровольчі загони для гасіння пожеж на Житомирщині.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Політик підкреслив – ветерани, молодь та учасники проекту “НК Волонтери” готові приєднатися до боротьби з вогнем негайно.

Також Знай повідомляв, що Андрій Білецький показав, як українська влада при президенті Зеленському демонструє повну відсутність стратегічного бачення – як на вихід з гуманітарної та економічної кризи, так і на майбутній розвиток держави. Про це в своєму YouTube-каналі розповів лідер Національного Корпусу Андрій Білецький.