Першого президента України Леоніда Кравчука насварила дружина. Їй не сподобався виступ ексочільника держави в ефірі ток-шоу ″Право на владу″.

Через пандемію останнім часом більшість гостей ефіру знаходиться не в студії, а в он-лайні. І поки Леонід Кравчук чекав, щоб йому надали слово, дружина ″за кадром″ встигла його відчитати.

Невелику сімейну сварку випадково підслухала ведуча програми Наталія Мосейчук. Вона попросила Леоніда Кравчука пояснити, за що ж йому перепало.

″Це буває таке. Я був дуже емоційний, а вона не хоче, щоб я був емоційним″, - зізнався Леонід Макарович.

Кравчука насварила дружина.

Кравчука насварила дружина. Першому президенту України Леоніду Кравчуку дісталось від дружини: їй не сподобався його виступ в ефірі ток-шоу «Право на владу». Сімейну дискусію випадково почула ведуча Наталія Мосейчук, яка попросила Леоніда Кравчука пояснити, за що йому перепало від дружини. Зізнання Леоніда Макаровича дивіться у відео.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще
Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 14 mei 2020

Перший президент України присоромив керівництво державою і дав прості поради.

″Я пам'ятаю, що десь 8 років тому канцлер Німеччини Меркель в парламенті мала більшість на 1 депутата. Але в неї не було проблем з прийняттям законів. В мене запитання. Чи не думають Верховна Рада, керівництво Верховної Ради і президент, що пора подумати про демократичну коаліцію. Тому що, маючи 250 депутатів і не маючи змоги прийняти таких принципових законів... Постає проблема — чи зможе Верховна Рада без опозиції загалом приймати закони? Може пора вже створювати демократичну коаліцію? Подумайте.

Це перше запитання. І друге. Помилки в кадрових питаннях дуже серйозні. І не тільки тому, що не тих поставили. Просто нема кого ставити. Люстрацію, як ви знаєте, засудили не лише в Україні, а й за її межами. Люстрація була глобальною. Вилюстрували всіх, і в тому числі людей, які могли принести величезну користь Україні. То чи не пора вже підвести якісь підсумки і повернути когось з професіоналів?″

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Саакашвілі розповів, чому погодився на запропоновану Зеленським посаду

Як повідомляв портал Знай.ua, Кремль вирішив, що угода з врегулювання на Донбасі вже досягнута

Також Знай.ua писав, Грузія поставила Україні жорсткий ультиматум через Саакашвілі.