Про це він написав у Facebook.

«Зараз дуже модним стало лякати суспільство малюночками, які за думками маніпуляторів мали би підтвердити неправильний баланс енергоринку та низьку частку атомної генерації. Це складне питання, на якому намагається піаритися зараз група депутатів», - сказав Кучеренко.

При цьому він навів офіційну інформацію НЕК «Укренерго», де повідомляється, що в різні часи частка електроенергії атомних електростанцій в загальному виробництві коливалася від 42% до 53%.

«Таких прикладів багато. Бо є ремонти, є аварійні ремонти, є ще багато факторів, за які мають відповідати професійні диспетчери які роблять роботу енергосистеми безпечною», - підкреслив депутат.

Зараз дуже модним стало лякати суспільство малюночками, які за думками маніпуляторів мали би підтвердити неправильний...

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Alexey Kucherenko op Maandag 18 mei 2020

Як повідомлялося, тимчасово виконуюча обов’язки міністра енергетики та захисту навколишнього середовища Ольга Буславець ініціювала створення Антикризового енергетичного штабу.

Перше засідання Штабу під головуванням премєр-міністра України Дениса Шмигаля відбулося 29 квітня. Засідання пройшло за участю керівництва Мінекоенерго, НКРЕКП, Енергоатому, Укргідроенерго, ДП "Гарантований покупець", народних депутатів та всіх ключових учасників ринку.

Результатом першого засідання Антикризового штабу став оновлений енергетичний баланс на 2020 рік, який знизив напругу в галузі, надавши розуміння роботи енергетиків до кінця року, що дозволить нормалізувати роботу підприємств.