Детективи НАБУ в п'ятницю, 22 травня, провели слідчі заходи за місцем проживання директора по інфраструктурі "Укрзалізниці" Романа Веприцького

Веприцький підтвердив сьогоднішні події і прокоментував ситуацію. За словами залізничника, про підозру йому не повідомляли і свободу пересування не обмежували.

"Детективи НАБУ сьогодні дійсно приїжджали до мене додому. Вели себе коректно. Пред'явили судове рішення про доступ до електронних носіїв. Я передав їм всі носії добровільно. Обшуку як такого не було. Свободу пересування мою або членів сім'ї не обмежували. Про підозру не повідомляли. Всі мої дії на посаді директора Південно-Західної залізниці були законними. Я абсолютно відкритий і готовий надавати слідству всю необхідну допомогу для встановлення істини", - поділився деталями Веприцький.

Нагадаємо, в 2016 році Веприцький брав участь у конкурсі на зайняття посади начальника “Південної залізниці”, але не переміг. Втім, вже через півтора року був призначений топ-менеджером “Південно-Західної залізниці”. З 29 лютого по 11 грудня 2019 року керував цією регіональною філією "Укрзалізниці". У лютому 2020 року його призначили директором по інфраструктурі АТ "Укрзалізниця".

Роман Веприцький очолює громадські організації “Федерація шахів міста Харкова” і “Україна об'єднанна”, а також співзасновник “Федерація стрільби Харківської області”. У 1998 році заснував громадську організацію "Спілка молоді та студентів".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

З 2004 року Роман Веприцький є членом Спілки адвокатів України. У 2005 році став одним з співзасновників київської міської колегії адвокатів.