Скандально відомий народний депутат України від "Слуги народу" Микола Тищенко, який тримав відкритим свій ресторан "Велюр" в центрі Києва під час карантину і любитель покататися на київських маршрутках пішов далі. Нардеп заліз до столичної підземки, яка, до речі, тільки відкрилася для окремих категорій громадян.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу Pavlovsky news.

Микола Тищенко, скріншот: Telegram-канал Pavlovsky news
Микола Тищенко, скріншот: Telegram-канал Pavlovsky news

"Після прогулянки автобусом, тепер депутат Тищенко спустився в метро. Наші підписники передали нам фото. На праймеріз "Слуг народу" має визначитися кандидат, якого підтримає президент Зеленський на виборах мера Києва. Гонка всередині партії показує, що бажаючих позмагатися з Кличком достатньо і методи себе показати виборцю у них різні.", - пишуть у Telegram-каналі Pavlovsky News.

Варто нагадати нашим читачам, що Микола Тищенко, який напередодні прославився завдяки роботі свого ресторану під час карантину, відмовився платити за проїзд в маршрутці, тому що нібито парламентарі мають відповідні пільги у громадському транспорті. Відповідний ролик із зізнаннями водія, яких підвозив Тищенко, оприлюднив блогер Василь Крутчак. Отже, за словами водія маршрутки, народний обранець проїхав всього одну зупинку, а коли виходив, то відмовився заплатити, тому що нібито має пільги.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тищенко розповів, як любить їздити в маршрутках, сідаючи в чорний мерседес.

Як повідомляв Знай.uа Тищенко готовий йти на вибори мера Києва від "Слуги народу" після рішення Зеленського.

Знай.uа писав, на Тернопільщині бізнесмен пішов по стопах скандального слуги народу Тищенка - гріб гроші лопатою, наплювавши на карантин.