Про це пише КП в Україні.

Згідно з даними, зазначеними в декларації, народний депутат задекларував борг у розмірі 3 мільйонів гривень. Датою виникнення боргу вказаний жовтень 2018 року.

Нагадаємо, про картярський борг нардепа вдалося дізнатися через Telegram-канал UA Baza Bot. Бот містив пароль від старої пошти mail.ru Геруса, який виявився таким же, як і пароль від основної пошти: agerus@gmail.com

Відомо, що в пошті знайшли фотографію розписки Геруса, яку він відправляв свого юриста з питанням, чи має документ юридичну силу. Борг нардеп повинен був повернути до 10 травня цього року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Днями в ЗМІ оприлюднили листування Геруса з його помічником Миколою Когутом, в якій “слуга народу” просить “знайти правові причини не вказувати борги в електронній декларації за 2019 рік”.