Вимушений карантинний дрескод уже став звичним і навіть увійшов у світові модні тренди. Політики і зірки підбирають маски та гумові рукавички під вбрання, а дизайнери фантазують на тему принтів, кольорів і матеріалів.

Одна з найбільших модниць Ради, Юлія Тимошенко протягом всього карантину не експериментувала з масками. Лідерка "Батьківщини" носила звичайну чорну маску, яка пасувала до всього її вбрання. В тон масці Юлія Володимірівна носила й чорні рукавички.

Однак, напевне під впливом літа, Тимошенко вирішила урізноманітнити свій лук квіточками. Депутатка прийшла на роботу у чорній, вишитій квітами масці.

Відповдне фото Юлія Тимошенко оприлюднила в Instagram.

"Хто сказав, що вимушений дрескод не може бути вишуканим? Ось яку красу презентувала мені сьогодні донька одного з колег)", - написала нардепка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В мережі з'явилось фото самої маски:

А на початку карантину лідерка "Батьківщини" носила просто чорну маску:

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко розповіла про масштаби корупції нової влади

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіра Рудик показала, де Україні взяти мільярди доларів без кредитів МВФ

Також Знай.ua писав, Тимошенко закликала показати "секретний" договір з МВФ