Біля селища Заричани (Житомирська область) пізно ввечері, 5 червня, на автозаправці "ОККО" між двома чоловіками сталася бійка. В результаті мордобою один учасник втратив свідомість і впав на землю. Повідомляється, що на місце бійки приїжджала слідчо-оперативна група Житомирського райвідділу Нацполіції.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube

Пізніше стало відомо, що постраждалим виявився народний депутат від політичної партії "Слуга народу" Юрій Заславський. Чоловік отримав травми — забої та подряпини обличчя, від госпіталізації відмовився, але отримав направлення на проходження судово-медичної експертизи за місцем проживання.

Інформацію про інцидент журналістам підтвердила прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області, додавши, що наразі відкрито кримінальне провадження, встановлюються всі обставини події. За інформацією сайту українського парламенту, Юрій Іванович Заславський, 1982 року народження, член депутатської фракції "Слуга народу", директор компанії "Макрус ЛТД", проживає в місті Хмельницькому.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, київський кур'єр викупав свого "залізного коня" у фонтані і розлютив городян, - "Це за наші ж гроші!".

Як повідомляв Знай.uа у Києві судять двох душогубів, від подробиць справи холоне кров, - "Убив колишню і закопав у лісі".

Знай.uа писав, у Києві озвірілі пасажири жорстоко побили водія трамвая, - посмів заїкнутися про маски.