Український журналіст та експерт Андрій Пальчевський вважає, що в Україні ще буде справжня революція

Про це він розповів в прямому ефірі на телеканалі NewsOne. Під час розмови з ведучою зайшла мова про Майдани. Пальчевський заявив, що українські Майдани не були революціями, а були зовсім іншим явищем.

«Майдан - це велика протестна група людей, які щось вимагають і не домагаються. Ось що таке Майдан. Це майже Революція, це переворот. Порошенко був з «Партії регіонів». Був Майдан? Звичайно. Згадайте ющенківський Майдан, який був проти Янкуовича. І де був Янукович? Через пару років вже був прем'єр-міністром. Революція це? Ні, звичайно», - зазначив журналіст.

На його думку, коли-небудь в Україні буде революція. При цьому вона не обов'язково буде кривавою.

«Просто люди дозріють рано чи пізно. У деяких країн за 100 років буває застій, як це було в Китаї», - пояснив він.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пальчевський нагадав, що багато революцій здійснюються в кілька етапів.

«Ну люди ж повинні розуміти, що нас довели до стану, вибачте, худоби. Нас вже виганяють на поля в якихось країнах, ввели нам цей безвіз, бо нічого робити тут вже. Країна, як пише одна моя знайома, вже на концентраційний табір перетворюється. Навчання немає, науки немає, культура імені Ткаченка. Зараз подивимося що він зробить. Для початку як ви пам'ятаєте він намагався обмежити свободу слова», - підсумував журналіст.