Журналіст українського видання "Радіо Свобода", ведучий "Громадського телебачення" Павло Казарін, який недавно став лауреатом премії імені Гонгадзе, після окупації Криму отримав два російські паспорти.

Викрив справжнє громадянство Казаріна одіозний проросійськи налаштований блогер Анатолій Шарій, який розповів про паспорти РФ Казаріна у своєму блозі на YouTube, повідомляє портал "Хвиля".

"Обіцяний подарунок Дубинському і Бужанському. Цей політрук регулярно проводить політінформацію щодо анексії, агресії, але головне - він в курсі, як треба любити свою Батьківщину ... Кpимський патріотичний пророк Павло Казарін", - написав Шарій у своєму Telegram-каналі.

З'ясувалося, що у Казаріна два російських паспорти - внутрішній і закордонний, які він отримав після окупації Криму.

Відповідні документи, які підтверджують російське громадянство Павла Казаріна оприлюднило видання Шарий.net.

У відео Шарій оприлюднив заяву Казаріна на отримання російського громадянства.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Реакція в мережі не забарилася. В одному з анонімних телеграм-каналів Казаріну нагадали, що місяць тому він удостоївся премії імені Георгія Гонгадзе, в той час, коли вже шість років мав паспорт РФ, промінявши громадянство України на громадянство країни-агресора.

Користувач з Польщі провів аналогію поступку Казаріна з так званими "Volksdeutsch":

"У Польщі під час Другої світової війни людей, які прийняли німецьке громадянство, називали "Volksdeutsch". І був такий гумор:
Чому в магазинах немає м’яса?
Тому що остання свиня поїхала до Volksdeutsch.
Будь ласка, зробіть аналогію", - написав користувач Wieslaw Wojtanowicz.

Сам Казарін спробував виправдатись і пояснив, що отримав російські паспорти ще до вторгнення Росії на Донбас, до арешту Сенцова і збитого Боїнга. За його логікою, це оправдовує рішення отримати путінський паспорт в анексованому Криму.

На виправдання Казаріна відреагував Ігор Мосійчук зазначивши в своєму Telegram-каналі, що "відмазка" журналіста виявилася невдалою.

"Вчитайтеся, це чмо і зараз виправдовує агресію Криму. Боїнга, Сенцова і вторгнення на Донбас цій ку*ві бачте не вистачило. Я завжди знав, що якщо добре потерти когось із цих удаваних патріотів-либерастів, відразу побачимо, якщо не російський паспорт, то вуха ФСБ ", - написав Мосійчук.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям показали справжнє обличчя "пастора" Мунтяна

Як повідомляв портал Знай.ua, Усику і Ломаченку пропонують російські паспорти після зйомок у пропагандистській програмі

Також Знай.ua писав, Росія спростила процедуру отримання громадянства для українців