Відомий український громадський діяч Андрій Пальчевський, розповів про можливі способи боротьби з китайським вірусом

Про це він розповів у відеоблозі.

Як відомо, в світі експерти з усього світу шукають дієвий метод лікування небезпечного вірусу, епідемія якого прийшла в інші країни з Китаю.

Згідно з новим дослідженням, лікування антитілами, очищеними від донорської крові, імуноглобуліновою терапією і стероїдами відновило роботу серця у більшості дітей з мультисистемним запальним синдромом, пов'язаним з COVID-19. Про це пише ТСН за інформацією EurekAtert.

За словами Андрія Пальчевського, застосування стероїдів може допомогти врятувати життя тим, хто захворів вірусом.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Слава богу, не стоїмо на місці! Скоро переможемо! Тільки без нашого МОЗу", - заявив Пальчевський.

Нагадаємо, деякі країни, зокрема Росія, розширили список препаратів, які використовуються при лікуванні COVID-19, в цей список потрапив і стероїдний препарат. При цьому медики зазначають, що поки що ефективність будь-яких препаратів в боротьбі з вірусом офіційно не доведена, тому лікування призначається тільки лікарем за згодою пацієнта.