Проросійський відеоблогер Анатолій Шарій закликає людей озброюватися і виходити на акції протесту, а сам в той час перебуває у безпеці за кордоном.

І поки активісти так званої "партії Шарія", задурманені блогером, кидаються під кийки поліцейських, сам Шарій "продає прохідні місця на майбутніх виборах".

Справжнє обличчя проросійського скандального блогера Анатолія Шарія розкрив керівник Центрального штабу Нацкорпусу Максим Жорін. Він назвав Шарія "крисою", який використовує своїх прихильників "як гарматне м’ясо".

"Активісти так званої "партії Шарія" мають знати, що поки їх як худобу регулярно принижують та розганяють копняками під сраку нормальні люди, Шарій продає прохідні місця на майбутніх виборах усіляким покидькам на зразок Вілкула. Шарій вас вважає за лохів і використовує як гарматне м’ясо".

Максим Жорін звернувся особисто до блогера і закликав його не ховатися за спинами жінок.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Хотілося б звернутися особисто до Шарія. Толік, що ти собі придумав? Який ти політик? Ти – звичайна "криса", і твоє місце – під плінтусом. Якщо хочеш щось сказати – прийди і скажи це особисто. Досить ховатися за жінками", - уклав керівник Центрального штабу Нацкорпусу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нацкорпус стягує до Києва своїх людей

Як повідомляв портал Знай.ua, Нацкорпус анонсував всеукраїнську акцію проти політики Зеленського

Також Знай.ua писав, Білецький прокоментував призначення на посаду друга Добкіна