Спливла інформація, що фракція "Слуга народу" домовилася із прем’єр-міністром Денисом Шмигалем стосовно його звільнення. Він напише заяву про складання своїх повноважень, якщо у значної частини депутатів виникне недовіра до чинного складу Кабінету міністрів.

Про це заявив народний депутат України (фракція "Слуга народу") Олександр Качура в ефірі програми "Деталі дня" на телеканалі ZIK.

Шмигаль, фото: Кабмін
Шмигаль, фото: Кабмін

"Я для себе прийняв рішення підтримувати програму діяльності уряду. Але ми домовились – як тільки у нас всередині фракції з'явиться у значної частини депутатів недовіра до цього складу Кабінету міністрів, до прем'єр-міністра, прем'єр-міністр відразу напише заяву про складання своїх повноважень", – сказав Олександр Качура.

Протест проти карантину під стінами Кабміну, фото: Telegram-канал PavlovskyNews
Протест проти карантину під стінами Кабміну, фото: Telegram-канал PavlovskyNews

Популярні новини зараз
Зустрічатимемо Сонце о 3 ночі: коли Україна востаннє перейде на "зимовий час" Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу По всій країні пройшли масові "облави" ТЦК: концерти, заклади, мажорні ресторани ТЦК отримає нові повноваження: зобов'яжуть приймати документ
Показати ще

Тобто це не означає, що йому не дають індульгенцію на один рік, і після цього вже потім ніякого впливу не буде. Ні.

"Ми домовилися зараз всередині фракції з прем'єром, що він напише заяву. Він за своє крісло триматися не буде", - додав він.

15 червня Кабінет міністрів України оприлюднив доопрацьовану програму своєї діяльності. У новому проекті розписано пріоритети та завдання для кожного міністерства.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Зеленський розкрив справжню причину звільнення Богдана – "Врятував його від влади".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський, Шмигаль, Разумков і Ко — Топ-5 декларацій, які треба бачити своїми очима.

Також портал Знай.uа писав, що Разумков заговорив про своє звільнення - "Теж хотів швидше..."