Представники Путіна в Україні - Медведчук і К. посилили на всіх своїх медіа-ресурсах інформаційно-пропагандистську кампанію нинішньої версії "Российского мира Сталина-Путина".

Перше завдання цієї пропагандистської місії Путіна-Медведчука - це захист сталінської версії "монополії на перемогу Росії у 2 світовій війні". Якщо порівняти зміст дво-місячної політичної реклами ОПЗЖ на своїх каналах, то вона слово в слово повторює ідеологічні зміни до Конституції Росії, якими прикривається проект закріплення "вічного Путіна" на 5 і 6 терміни Президенства до 2036 року.Тут чуємо, а там читаємо: "Российская федерация... обеспечивает защиту исторической памяти. Умалчивание значение подвига народа при защите Отечества не допускается". ( стаття 67-1).

Цинізм цієї політ-рекламної "любові до Советской армии" від ОПЗЖ ще в тому, головні фанати Радянської армії в ній не служили ,бо мали судимості або були білобілетниками, або обкрадали справжніх героїв війни....

Друге завдання Путіна та його представників в Україні - "сохранение общероссийской культурной идентичности" (стаття 69 змін до Конституції Росії) та "русского языка как языка государствообразующего народа"(стаття 68).

Саме тому, нині активізувалася ще одна істерична кампанія Медведчука і його каналів на тему:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Врятувати російськомовних громадян й бідного російськомовного Зеленського".

Складається враження, що в Україні ловлять на вулицях російськомовних громадян і саджають до в"язниць.

Насправді ж вимоги до знання державної мови поширюються на державну службу, освіту, медіа, а не на приватне життя.

Нагадаю, що в багатьох країн без знання мови держави заборонено навіть голосувати на виборах.

А наші фанати Путінської Росії хочуть керувати Україною, ділити бюджет України і водночас, зневажати нашу мову, історію, традиції?!