Одіозний народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Кива звинуватив свого колегу і співака Святослава Вакарчука в зраді виборців і роботі на Росію.

Про це він заявив у ефірі телеканалу NewsOne.

"Всі ви пам'ятаєте, мої дорогі, як Вакарчук досить помпезно, емоційно виспівував пісні на російських корпоративах. Чому наголошую російські корпоративи? Тому, що його риторика була спрямована на заперечення всього того, що пов'язано з Росією. Але, коли йшли бої, коли дійсно гинули люди, Вакарчук прекрасно мав можливість брати участь в будь-яких шоу, за які йому платили гроші. А сьогодні, обдуривши своїх виборців, і мені їх щиро шкода, я вам чесно кажу, я поділяю біль, яку відчувають жителі Західної України, які віддали йому свій голос . І що ж він зробив? він витер об них ноги, він плюнув їм в обличчя, він черговий раз заробив гроші - для нього Верховна Рада була черговим корпоративів", - сказав він.

Ілля Кива, скріншот відео
Ілля Кива, скріншот відео

На думку Киви, Вакарчук привів у Верховну Раду аферистів, які представляють інтереси Джорджа Сороса (дуже часто руку "Сороса" усюди бачать праві радикали та любителі теорії змов, що стало приводом для жартів як в Україні, так і за кордоном).

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Тому, я вас прошу, менше слухайте що говорять, а більше стежте за вчинками і діями. На сьогоднішній день ми живемо в світі обману, ілюзій і фарсу", - додав нардеп, відомий своїм провальним управлінням у національній поліції та заявами, від яких у багатьох вже давно очі на лоб лізуть.

Тим не менш, рішення Вакарчука про складення мандату зазнало суттєвої критики з боку різних політичних експертів і представників різних політичних сил.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ілля Кива по-сатанинськи "привітав" українців - "За кожним зайду".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ілля Кива намагався спокусити заміжню Приходько, але щось пішло не за планом: "Іди качати м'язи".

Також Знай.ua писав, що Після удару по обличчю Кива почав виправдовуватися в Facebook.