Уляна Супрун написала допис у мереж про літо і причини діареї, чим викликала бурю емоцій і невдоволення. Так, письменниця та активістка Лариса Ніцой звернула особливу увагу на слова Супрун. Відповідний допис Ніцой опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

"Уляна Супрун, браво! Допис про діарею і Шарія - вищий пілотаж. Буває і таке, що діарея має хронічний характер і нагадує потік антиукраїнського контенту в інтернеті... Неперевершено ))", - написала Ніцой.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Мова йде про допис із рубрики #НезручніПитання про те, що ж може викликати пронос і як з ним боротися. А на фото до вельми серйозних слів Супрун прикріпила фото проросійського Шарія.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Я вас прошу не виставляйте більше фото Шарія бо вже нудить від нього, дуже багато уваги для нього", "В пані Уляни дуже тонке почуття гумору.Мабуть має гарний імунітет до збудників словесної діареї", "Шарій то гниле, підле створіння, в нього совісті взагалі немає!", - коментують користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталія Мосейчук жорстко відповіла на образи Тараса Чорновола - "Ви — зрадник"

Як повідомляв портал "Знай.ua", США, Британія, Туреччина і не тільки готові прийняти українців – які умови перетину кордонів. Владислав Криклій розповів, які країни готові приймати українців з 15 червня

Також "Знай.ua" писав, що спецрейсом з Канади евакуювали 263 українців, у посольстві повідомили про черговий літак з Торонто