Ренат Кузьмін запросив українців використовувати свої представництва в Facebook і Telegram як майданчик для суспільних дискусій про нову національну ідею.

Народний депутат України від «Опозиційної платформи – За життя» Ренат Кузьмін запропонував використовувати свої представництва в Facebook і Telegram як майданчик для суспільних дискусій про нової національної ідеї для України.

Верховна Рада, фото: Офіс президента
Верховна Рада, фото: Офіс президента

"Ніхто не може знати краще за нас, як нам жити, тому ми повинні самі створити нову національну ідею і перезавантажити державу в інтересах народу, до чого закликаю приєднуватися всіх бажаючих", - закликає Ренат Кузьмін.

"Я бачу учасниками цієї платформи всіх небайдужих українців – всіх без винятку. Незалежно від політичних уподобань. Цей проект не партійний, і не політичний. Він не має відношення до цілей та завдань якихось конкретних політичних партій України - це суспільно-соціальна ініціатива. І кожен, хто вважає своїм обов'язком рятувати країну, виводити її з кризи, і робити Україну успішною і процвітаючою країною, кожен, хто цього хоче, може приєднатися до нашої ідеї".

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Народний депутат пообіцяв, що особисто буде вивчати представлені йому ідеї і обговорить їх з кожним, хто відгукнеться на його заклик.

Ренат Кузьмін запропонував почати писати всім, хто готовий творити майбутнє країни, йому особисто у соцмережі Facebook (www.facebook.com/RRKuzmin) і Telegram (t.me/RRKuzmin).