Після скандалу з Арахамией і Корнієнко, коли вони назвали одну з кандидаток "робочої бабою", в мережі з'явився документ-керівництво депутатам, як можна обговорювати цю подію в ЗМІ.

Відповідний пост розмістив Юрій Романенко Facebook.

"Давайте допоможемо цій інформаційному події максимально довго побути в порядку. Особливо цікава позиція корабельної сосни. Варто кричати про права жінок, коли жінки депутати в Раді готові прикривати відвертий сексизм від колег з рідної фракції. Загалом, феміністки та інші гендерно заклопотані, ату їх", - написав Романенко.

В документі було зазначено, що важливо не допустити втягування у скандал президента України Володимира Зеленського та голови Офісу президента Єрмака, а також вказувати на замовний характер появи цього скандалу і намагатися нівелювати інформаційний привід, намагатися, щоб про даної новини забули через добу.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

При цьому Романенко закликав українців допомогти даного інформаційного події як можна довше бути в порядку.

Українці не пройшли повз даної новини і відзначили, що й не очікували іншого поведінки від Арахамии, адже він не інтелігент.

"це настільки буденно, що можна здивовано потиснути плечима. Наче хтось думав, що Арахамія інтелігент", " "Колоду в ліжку" це з особистого досвіду, я так розумію))", " Правильно, адже порівняли зі стрункою прекрасною сосною, а могли сказати, що смокче як корабельна помпа. Російська інтелігенція в Кривому Розі саме така", - пишуть коментатори.

Geplaatst door Станислав Речинский op Woensdag 24 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, експерт прокоментував обурення українців погромами в США.

Як повідомляв Знай. ua, Романенко поділився инсайдами з ОП, Зеленський планує розпустити Верховну Раду.

Також Знай. ua писав, чому ви тримаєте кеш будинку, а не у кращих українських банках, Романенко жорстко звернувся до Гетьманцеву.