Член наглядової ради Укрзалізниці показав "карантинний" діджей-сет своєї дружини в Підгорецькому замку Львівської області. Сергій Лещенко опублікував його в своєму Іnstagram, пише телеграм-канал Лиса правда by Kuksin.

Цей діджей-сет організовано Управлінням туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації. Бюджет скромний – 50 тисяч гривень, йдеться на prozorro, коштом платників податків. Веселі танці на тлі руїни - прямо як так звані соросята в нашій державі.

Назва проекту: Послуги зі створення аудіо-візуального контенту поєднуючи електронну музику і культурну спадщину у прямому ефірі та соцмережах

Аналогічні діджей-сети пройдуть в не менш вбитих Олеському, Золочівському та Свіржському замках.

Лещенко, скріншот з Іnstagram
Лещенко, скріншот з Іnstagram

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Наприклад, Сергій щомісяця отримує 332 тисячі в місяць. Тим часом за останні десять років на реконструкцію Підгорецького замку у держави не знайшлося ні копійки.

У 2010 році Львівська облрада погодила виділити з бюджету 495,5 тисяч (Лещенко за два місяці більше заробляє) тільки на проект протиаварійних робіт в трьох замках Львівської області. Але до фінансування робіт справу так і не дійшла.

Це як на зарплату Лещенку в Укразалізниці гроші є, а на ремонт туалетів немає.

"Спочатку ухандохати економіку (Гончаруку привіт), недофінансуванням ухандохати замки, а потім виділити гроші з бюджету, аби туди приїхав “почилити” залізничник, який отримує 332к в місяць з моїх же податків, поки стан залізниці ні чим не кращий за стан того ж замку", - сказано у повідомленні телеграм-каналу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Роман Веприцький показав об'єми виконаних робіт лише за 29 днів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Андрій Рязанцев відверто розповів про безлад в УЗ: "Кадрова компонента домінує..."

Також "Знай.uа" писав, що в.о. голови "УЗ" Іван Юрик намагається витягнути з кишень українців 100 млн шляхом махінацій на тендерах - ЗМІ.