У вівторок, 30 червня, під час засідання Верховної Ради під час розгляду поправок до законопроекту про гральний бізнес не всі нардепи повністю вникали в суть роботи. І деяких народних депутатів засікли за заняттями, які не були пов'язані з законотворчою діяльністю.

Відповідні фото опублікували "Букви".

Обговоренням не тільки бюджету, а й фестивалю, в тому числі і алкопаті займалися депутати від фракції Слуга народу в чаті під назвою "Слуга народу. Комітет".

Листування нардепів, фото: Букви
Листування нардепів, фото: Букви

В листуванні, яке вдалося зняти одному з журналістів, обговорювалося те, щоб "зробити вечірку в форматі алкотуризму". З такою пропозицією виступив один з учасників даного чату.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Згідно з листуванням, яке вдалося зафіксувати кореспонденту, один з учасників розмови запропонував "зробити вечірку в форматі алко-туризму". Це викликало жваву дискусію серед "слуг", які залишали репліки наступного змісту: "Жахнемо! Жахнемо! Жахнемо! Четвертий тост, плавали, знаємо", "Прямо фестиваль намічається!" та інші, - пише видання.

А народний обранець від "Опозиційної платформи – За життя" Віктор Чорний у сесійній залі парламенту під час голосування вирішив поїсти бичків.

Депутат від "ОПЗЖ" з бичками, фото: Букви
Депутат від "ОПЗЖ" з бичками, фото: Букви

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Верховна Рада може "забити" на скорочення виплат урядовцям та нардепам.

Як повідомляв Знай. ua, суд виправдав трьох чеченців, які побили екс-нардепа.

Також Знай. ua писав, що Третьякову ледь не побили під Верховною Радою.