Президент України Володимир Зеленський заявив, що голова Політради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктор Медведчук і сама партія фінансуються з-за кордону. Таку заяву гарант озвучив рівно рік тому. Проте за весь цей період правоохоронні структури так і не знайшли ніяких доказів "закордонного" фінансування Медведчука і ОПЗЖ.

Про це на Погоджувальній раді у Верховній Раді повідомив народний депутат від ОПЗЖ Вадим Рабинович.

"Рівно рік тому, в цей день Зеленський сказав, що Віктор Медведчук і наша партія фінансуються з-за кордону. Рік перевіряли і, звичайно, нічого не знайшли. Але рівно через рік день в день планети знову зійшлися, і Зеленський знову вживає слово те ж саме. Ми не стали подавати в суд на президента, бо він тільки прийшов, може у нього щось не так", - сказав Рабінович.

За словами політика, Зеленський, поручавший всім органам перевіряти протягом року ОТЗЖ і особисто Віктора Медведчука, знову повідомив, що політсила фінансується з-за кордону.

"Пан Зеленський, ви випадково помилилися, поверніться назад, рік пройшов вже. Не можна рік перебувати в дурмані, треба трошки відходити. Треба розуміти, що ви президент і не маєте права кидати такі звинувачення другій партії в країні, поки другий", - додав Вадим Рабинович.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Раніше відомий український політолог Віталій Кулик заявив, що головна загроза для чинного президента України Володимира Зеленського - НЕ екс-президент Петро Порошенко, а партія "Опозиційна платформа - За життя" та один з її лідерів Віктор Медведчук.