Наші читачі пам'ятають, що ми на своїй сторінці в Instagram вже публікували передвиборчий байкерський кліп Михайла Добкіна, який наче натякає, що колишній мер Харкова зібрався поборотися з Віталієм Кличком за крісло глави української столиці.

"Ніхто не просив, і він це зробив — Михайло Добкін йде в мери Києва.", - так ми писали в публікації, сподіваючись на розуміння підписників у Instagram.

Далі більше, користувачі мережі почали активно коментувати відео. В коментарях зібралася така велика кількість приколів, що ми не можемо пройти повз і публікуємо їх: "Моментами є схожість з Михайлом Шуфутинським))"; "Пфффф, лол! Грошей дали все таки..."; "Міша рот злий, ліцо прощє, а то ніхто і на вибори не прийде, а так прям Голівуд у шоці!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Коментарі до публікації, фото: Instagram
Коментарі до публікації, фото: Instagram

Коментарі до публікації, фото: Instagram
Коментарі до публікації, фото: Instagram

Коментарі до публікації, фото: Instagram
Коментарі до публікації, фото: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що колишній скандальний нардеп України від "Партії регіонів" Михайло Добкін показав своє перше передвиборче відео на посаду мера Києва. Ексрегіонал прокотився на байці по київським дорогам і зняв відео.

У відеоролику скандальний екснардеп приміряв на себе образ брутального байкера — налисо поголив голову, відростив бороду і надів шкіряну куртку. Під звуки народної пісні "Як тебе не любити, Києве мій", Добкін проїхався вулицями столиці, і зупинився біля пам'ятника засновникам Києва на набережній Дніпра.

Нагадаємо, про своє бажання поборотися за головне крісло столиці Добкін вперше заговорив в ефірі телеканалу "НАШ" в червні.

"Є велика ймовірність, що я подаватиму свою кандидатуру на посаду мера міста Києва. У мене є досвід, який говорить за мене. Мені не потрібно розповідати, що я зроблю. Можна просто поїхати і подивитися, що я вже зробив. Києвом потрібно управляти з двох крісел, тому тут мені все зрозуміло", - заявив Добкін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Добкіна несподівано зізналася в коханні дівчині.

Як повідомляв Знай.uа Добкін мітить в крісло Кличка.

Знай.uа писав, Добкін йде в мери Києва - соратник Януковича збирається поборотися з Кличком.