Про це з посиланням на власні джерела на своїй сторінці у Facebook написав політичний експерт Віктор Таран.

Сьогодні після праймеріз СН та під час представлення кандидата Ірини Верещук Володимира Зеленського спитали, чи в курсі...

Geplaatst door Viktor Taran op Donderdag 16 juli 2020

“Після праймеріз СН та під час представлення кандидата Ірини Верещук Володимира Зеленського спитали, чи в курсі він про Дениса Комарницького, якого ЗМІ називають “смотрящим” від ОП за Киевом. Зеленський відповів, що він не в курсі і що його Офіс не має стосунку до жодних “смотрящих”, - зазначив Таран.

Проте, за його даними, не дивлячись на “нейтральну” відповідь, насправді президент був розлючений.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

“За моєю інформацією, президент Зеленський був розлючений. І дав завдання Офісу генпрокурора та СБУ серйозно зайнятися Комарницьким. Що ж, будемо сподіватися, що Служба безпеки та ОГП нададуть президенту доповідь стосовно того, чому Денис Комарницький погрожує звільненням та кримінальними справами заступнику мера Києва Віталія Кличка В’ячеславу Непопу, чому Комарницький зустрічається з чиновниками з КМДА, про що розмовляє з в. о. прокурора м. Києва Євгеном Стояновським і навіщо їздить до СБУ разом з головним аудитором країни Генадієм Плісом”, - написав експерт.

Він нагадав, за якими ще фактами “смотрящий” Комарницький став відомим широкому загалу.

“Комарницький, це та людина, на чиї фірми, за інформацією журналістів розслідувачів, вивели 16 млрд грн з бюджету Києва. І на чиї фірми навіть після гучного розголосу та скандалу, за інформацією тих самих журналістів, Кличко продовжує робити мільярдні проплати. Це той самий Комарницький, який відібрав землю в армії. Тож дуже сподіваємося, що всі ці факти правоохоронці доведуть до президента. Та Комарницького вже ніколи не будуть вважати “смотрящим” за Києвом. А, наприклад, “смотрящим” за Лук’янівским СІЗО”, - резюмував Віктор Таран.