Державне бюро розслідувань разом з Департаментом контррозвідки СБУ затримали депутата Черкаської міської ради, який замовив вбивство заступника мера міста Черкас. Про це повідомила спікер ДБР Ольга Чиканова на офіційному YouTube-каналі.

Спецоперація відбулася за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора.

Слідство встановило, що один з депутатів Черкаської міської ради за особистого конфлікту на тлі розподілу сфер впливу за грошову нагороду намагався організувати умисне вбивство заступника міського голови міста Черкас.

Затримання замовника вбивства, фото: ДБР
Затримання замовника вбивства, фото: ДБР

Депутат знайшов посередника, якому доручив підібрати виконавця вбивства і заплатив йому аванс. В результаті спільної багатоходової операції правоохоронці імітували вбивство заступника і після передачі грошей в якості оплати за злочин затримали її організатора.

Популярні новини зараз
Українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит Міносвіти підтримало нові правила для учнів: що заборонять у школах Мобілізація набирає обертів: розшук ухилянтів буде посилено Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Затримання замовника вбивства, фото: ДБР
Затримання замовника вбивства, фото: ДБР

У випадку, якщо провина буде доведена, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Раніше повідомлялося, що ДБР повідомило про підозру у державній зраді Віктору Януковичу і двом колишнім міністрам оборони.

Слідчі Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань повідомили про підозру колишньому президенту України Віктору Януковичу і двом колишнім міністрам оборони Дмитру Саламатіну і Павлу Лебедєву. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"Вони підозрюються в скоєнні державної зради (ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України (в редакції від 5 квітня 2001 року)", – йдеться у оприлюдненому 24 червня повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Одесою поліцейський, який повинен був повернути зниклу школярку додому, зґвалтував її.

Як повідомляв Знай. ua, мер Тернополя Надал пояснив, як обламать кігті Путіну.

Також Знай. ua писав, що харківський коп нажився на материнських почуттях, виманив мільйон і вимагав ще.