Влада не здатна створити національну ідею, тому така ідея повинна бути створена і підтримана всіма громадянами України. Таку думку в ході круглого столу "Українська національна ідея. Цілі і засоби" висловив народний депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Ренат Кузьмін.

"Українська держава повинна забезпечити громадянам щасливе життя. Ми хочемо, щоб національна ідея була створена і підтримана всіма громадянами України", - зазначив Ренат Кузьмін.

Учасники круглого столу закликали владу встановити в Україні мир.

"Основні питання, які хвилюють українців, це мир, економічне зростання, соціальна справедливість, ефективне управління країною", - додав Ренат Кузьмін.

Учасниками круглого столу були громадяни України, які відгукнулися на пропозицію про створення національної ідеї, а також діячі культури, мистецтва, науки. Ініціатором обговорення виступив Ренат Кузьмін.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Кузьмін також нагадав про можливість долучитися до створення національної ідеї через соціальні майданчики Facebook и Telegram.